Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте информация за Алфа 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Алфа 146

Двоумих се между Фиат Брава и Алфа 146 , но Алфата е много по, по . Много красива кола! ДВГ ще е 2.0 , 1-2 л разход не е от значение, като се има предвид характеристиките на мотора.
    Остава да ме насочите , към кои места по колата да обърна по-голямо внимание при огледа.
    www.bgphoto.net/tuning-mix/
    089/ 8820032

Comment

И аз съм кандидат алфист и съм се насочил към 146 1.8TS поне 98-а. Правилно ли съм си ориентирал и има ли нещо за което да внимавам ако взимам такава ?

Comment

Първоначално публикувано от TheDream
        И аз съм кандидат алфист и съм се насочил към 146 1.8TS поне 98-а. Правилно ли съм си ориентирал и има ли нещо за което да внимавам ако взимам такава ?
        по принцип трябва да се внимава за всичко, огледай я за удари и дали е боядисвана ако цлата е пребоядисана трудно ще разбереш че е пипана ,но ако си личи че някой от детайлите са боядисани почти сигурно е че е удряна, а такава кола може да ти създаде проблеми .По двигателя ако има следи от теч на масло най малко ще ти се наложи смяна на семеринги и гарнитури. като я запалиш на студено ако изтраква като дизел и след това утихва готви се след време за ремонт който ще ти струва около 200лв. ако след като загрее до нормална работна температура като настъпиш газта изпушва бягай от такава кола.Поразгледай темите във форума и виж какви са проблемите написани в тях ,общо взето доста от нещата написани във форума ще са проблем и при повечето коли които се продават на българския пазар,

Comment

Working...
        X